中文 |  English |  France |  Russian |  Spain | Malay
Philippines |  Burma |  Bangladesh |  Indonesia |  Vietnam 
 Budaya Syarikat
Lokasi - Home - Budaya Syarikat
Syarikat,Kedudukan Semasa >> Ucapan Pengerusi Lembaga

  Pelanggan yang terhormat:

 Pertama dengan ikhlas mengucapkan terimakasih atas minat dan sokongan ke syarikat kami ! Mungkin anda sudah pelanggan kami, mungkin anda sedang memilih produk HuaTai , dan akan menjadi pelanggan-pelanggan kami; tanpa mengira kawan lama atau baru , tidak kira anda dari mana, produk HuaTai sentiasa menjadi pilihan terbaik anda. 

Kualiti mewujudkan jenama, reputasi memenangi pasaran.Selama bertahun-tahun ini kami berterusan berpegang kepada falsafah ini, dan bertahan berpegang kepada jalan”pengeluaran, pembejajaran dan penyelidikan” yang menguatkan syarikat, dengan prihatin, profesional dan setia komited kepada pembangunan dan pembuatan peralatan, terus melahirkan produk canggih yang operasinya stabil dan nilai ditambahnya tinggi. 

Keusahawanan tidak berkesudahan,perjuangan tanpa akhir. Pembangunan perusahaan bukan sahaja bergantung kepada peningkatan diri, tetapi juga tidak dapat dipisahkan dengan pemahaman, pengiktirafan dan sokongan daripada pelanggan-pelanggan kami. Dengan hati yang bersyukur kami akan menghargai setiap penjagaan anda, menyediakan anda dengan sistem perkhidmatan yang lebih intim, mantap dan berkesan, untuk mencapai nilai-nilai menang bersama-sama kita, dan menulis bab yang lebih cemerlang.

 

 

 

Kedudukan Semasa >> Semangat Team

 

       Dengan daya perpaduan yang kuat, 580 orang HuaTai terpadu dalam satu orang, mewujudkan sebuah team cemerlang yang penuh hikmat dan semangat inovasi.Semua orang HuaTai sejajar dengan konsep “ bersatu ,bekerjasama inovasi”, memandukan pengeluaran dan pengurusan, dari atas ke bawah syarikat sudah membentuk keadaan satu fikiran untuk memastikan keselamatan dan harmoni perusahaan menggalakkan pengeluaran yang kukuh itu, telah sangat diiktiraf dalam industri ini, mencapai perkembangan kelajuannya seperti anak panah off.

 

Kedudukan Semasa >> Kekuatan Syarikat

 

Jentera HuaTai

Dilengkapi dengan rantai pengeluaran penuh, untuk mewujudkan kualiti yang terkemuka di dunia.

100,000meter persegi kilang

8 bengkel pengeluaran

Buat angka 260 juta Yuan jualan tahunan

Keselamatan   Efisien   Kemanusiaan   Teknologi   Canggih  Antarabangsa

Dengan teknologi pembuatan standard antarabangsa, digunakan secara luas dalam industri jentera minyak makanan.

 

 

 

 

Henan Huatai Minyak makanan Kejuruteraan Jentera Bhd

Alamat:Provinsi Henan Kapubaten Hua Taman industri (Wilayah baru Kapubaten Hua)Jalan Ring ketiga selatan

Telefon:86-372-8112798 8128666 8115666  E-mel:jully@hxljc.com

Pusat R&D di Zhengzhou

Alamat: Kota Zhengzhou Daerah berteknologi tinggi dan baru Street Cuizhu No. 1 Pangkalan ibu pejabat Perusahaan Bangunan 26

Yu ICP 13021231 No

Penafian